keskiviikko 14. tammikuuta 2015

#215

HUOM! Mun kännykkä ei ollu julkassukkaan tätä, niin tän postauksen piti tulla eilen!
Moi! Mulle kuuluu ihan hyvää aloin tänään miettiä että kirjoitampa tänään blogiin. Oli vaikea alottaa kirjoitus.. jotenki kun ei ole niin vakituista hoidokkia (lukuunottamatta Kaapon vakkaripäivää ja Railin hoitoa) Varmasti joku ymmärtää mitä tarkoitan tallille meno on ollut myös välillä jotenki vasten mielistä, ku onhan siellä kaverit ja tuttuja heppoja mutta ei sellasta jolla voi käytännössä tehä kaikkea, niin kuin Olivian kanssa. No joo, viime perjantaina kun menin Kaapolla niin yhtäkkiä tuntui kun palaset alkais loksahtelee paikoilleen poni kulki kivasti pieniä pätkiä ja laukka oli paljon parempi kuin yleensä! Ehkä pikku hiljaa alkaa sujumaan vielä paremmin :)
Olin maneesissa kaverini Elsan kanssa kahestaan oli kiva kerranki saada ratsastaa silleen ettei tarvii varoo koko ajan muita..
Möttöstä pitää aina käydä moikkaa, mutta sitku luulee et se tykkäis silittämisestä niin ei kynsillä vaan käteen kiinni..
Mulla ei oikeestaan oo mitään ihmeellisempää kirjotettavaa perjantaina olis suunnitelmissa tehä jotain kivaa kavereiden kanssa. :)
Otin päivällä kuvia huoneestani kun vaihoin järjestystä niin voisin nyt näyttää kuvien muodossa miltä huoneeni näyttää :)
oon ettiny tähän pöydälle melkein kaiken kivan näköisiä pinkkejä asioita, nallen sylissä on vaal.pun lasi sydän.
tän kuvan laatu on vähän huono, noi laatikot on täynnä pääosin koulu kirjoja, papereita yms. Ylhäällä on lyhty missä on ajastin tuikku,korupuu jossa on mun arkisimmat korut,lippaassa vaan parit korvikset, tossa "kipossa" on kiviä mitkä keräsin Kreikassa+ vihreä kivi minkä kaverini teki kässätunnilla siihen on kaiverrettu Olivian nimi ja taulu mikä tossa on, oli Olivian karsinan ovessa. Lipaston alla olevassa korissa on radio+ lehtiä.
Lipaston yllä on mun ruusukkeet ja Olivian taulu.
Mun oven takana on naulakko joka pn yleensä täynnä kaikkea, mutta olin siivonnut juuri niin ei ollu viel kertyny mitään.. tossa kuvassa on kahet kuulokkeet päälekkäin niin ne saattaa täyttää hassuilta.
Vaatelaatikoiden päällä on TV, tabi, tauluja missä on kolmessa Olivia ja tossa yhessä Simmi. Saatatte huomata ton kynttilän vasemmalla ja oikeella on aalto vaasi jossa on kynsilakka ja huulikiiltoja/rasvoja+ muuta pientä sälää.
Kello pääs vasta eilen seinälle kun en oo keksiny sille ennen paikkaa.
Hyllynkin sain eilen vihdoin seinälle. Hyllyllä on mun muutamia hajuvesiä,kaks huulirasvaa (jonka toisen sain eilen) kynttelikkö, taulu mihin en keksiny kuvia niin kirjotin ja yllä tuppo Olivian harjaa.
Peili ja tuoli, oikealla on kirjotuspöytä josta en ottanu kuvaa ku unohdin..
Täs on koko huone ovelta.
Olivian ja Simmin harjatupot❤️
Yritin lukee tota eteen päin, koht vuoden lukenu mutta ei vaa jaksa keskittyy. Nyt lähen tallille hoitaa Kaapoo. :)

4 kommenttia:

  1. Mikä juoma sul on tos vikas kuvas? :o ja vitsi sulla on ISO huone! :o mäkin haluun! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cappuccino (toivottavasti kirjoitin oikein :D)
      No onhan toi aika iso :)
      Mut vähän liikaa niiku säilytystilaa ku ängen kaiken noihin laatikoihin aina :D

      Poista
    2. Onks teil joku kone mil voi tehä? Cappuccino on niin hyvää!!!

      Poista
    3. Joo ostettii syyslomalla veljenkaa sellanen pikkunen. Nii on! Mut mocca ja latteki on ihan super hyvii!👌

      Poista