perjantai 25. heinäkuuta 2014

#194 Varusteita

Moikka! Käytiin keskiviikkona klinikalla ja poni oli kunnossa❤️
Juoksutettiin kovalla ja pehmeällä pohjalla kaikissa askellajeissa.
Eilen käytiin aamulla ponien kanssa laitumelle ja Sofia käveli illalla ja ravasi pari pitkääsivua. Tänään käytiin aamulla 8 uittamassa ponia (kuvia ei otettu). Olivia oli ihan liekeissä se yritti sukeltaakkin! Päivällä pestiin suojia.
                                                             SUOJAT

                                   Kuvasta puuttuu vielä kahet ruskeat suojat!
                     Siniet ja vaaleenpunaset suojat on hööksistä ja vihreet ja mustat etusuojat on horzesta. Mustat takasuojat on tattinin ja ruskeetkin on muistaakseni hööksistä.                               
                                                            Siniset kamat!
Meijän siniset kamat kuva voi olla vähän huono, mutta klikatkaa isommiksi! Vasemmalta oikealle: sadeloimi (horze), peppuloimi(hööks),korvahuput (sain Saralta)"timantti riimu", sininen nahkariimu (hööks), siniset suitset (hööks+puuttuu turpis!),jtn naruja, eskatronin pintelit, molemmat huovat on hööksistä!
                                                        Vihreät kamat!
Peppuloimi (hööks), huopa (hööks), toisesta huovasta en oo varma, suitsissa vihree otsapanta, pintelit (hööks).

                                                                     Harmaat ja Mustat kamat!
B//Vertigon loimi (horze+ on oikeesti väriltään sininen), fleeceloimi (horze), suojat hv polon, piuhat (hööks?), riimu (horze), hv polon huopa (hippodome), kaksi harmaata huopaa en tiiä mistä on. Hello Kitty huopa kai horzesta? En muistanu kattoo myöskään ton vaaleenharmaan huovan merkkiä. (hups) valkonen huopa on hööksistä.
                                                     Pinkkit ja Vaaleanpunaset kamat!
Pinkkiloimi(Horze), vaal.pun nahkariimu (hööks),vaal.pun pintelit(hööks),HV polon riimu ja naru (ostin HIHS.sist!),pinkit pintelit(horze), tossa näkyy ehkä vaaleenpunanen otsapanta joka on hööksistä. Martingaalit (hippodome), riimu ja naru (ei tietoo mistä),toinen riimu ja narut on horzesta. Eskadronin pintelipatjat, horzen raita flece,equelainin flättäri (en osaa kirjottaa! :D), pinkki huopa ja huput (hööks), kouluhuopa en muita merkkiä..
                                                                  Ruskeat kamat!
B//Vertigon flece(horze),ruskeet pintelit en tiiä mistä, Olivian ikivanhat suitset jossa on vanhat kuolaimet ja kultanen otsapanta. Korvahuput en muista kyllä mistä nekään on hommattu, vaaleenruskeet pintelit(horze), Horse Confortin flece ostettu laverilta, Jaksonin hupa, keskimmäinen huopa(hööks), vaaleenruskee huopa (horze).
                                                                 Lilat kamat!
Lilaflece(puuilo?), horzen huopa, lila riimu (horze), pehmuste(hööks), pintelit (horze), liina (hippodome).
                                                        Punaset kamat! 
Sadeloimen merkkiä en muistanu kattoa, pinteleistä en tiiä mistä on ostettu,riimu(hööks),tallitoppis (tattinin), tattinin hupa, oranssi huopa(hööks), "kultanen huopa" (hööks).

Jalkojen/Selän hoito, unohdin tietenkin ottaa kylmäsuojat! Tossa on meijän lämppäripatjat ja pintelit+ tökötit arnica,linimentti ja kaks teho arnica.

Kuljetus suojat+ karva suojat ja vyökarva :D aattelin hommata talveks ton värisen karva pehmusteen korvien taakse!

          Satula: Pessoa
Neljä loimea unohtu kuvasta: tattinin ulkotoppis,mastan sisätoppis, yks uus sadeloimi (liian iso) ja se ihana pilkku toppaloimi! 
Oon nyt uinu joka päivä kaks tai kolme kertaa, en jaksa oottaa kun kohta alkaa uinti treenit!





Otettiin Saran koiran kanssa aurinkoo❤️
Toivottavasti jaksoitte kattoa postauksen läpi! Ehdotuksia postauksiin saa lähettää ja yritän toteuttaa pari jo pyydettyä aihetta!

3 kommenttia:

  1. Ihana postaus ja herranjumala teil on tota tavaraa!! :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Onhan sitä tavaraa vähän kertynyt vuosien varrella! Kohta tulee täyteen kolme vuotta kun oon Oliviaa vuokrannu :)

    VastaaPoista
  3. Pakko kommentoida vanhaa postausta, mutta sulla on kyllä mielettömästi kaikkia ihania varusteita, varsinkin pilkku toppis :3 voisitko tehdä tälläisen uudestaan, kun tavara tilanne on jo varmaan vaihtunut?

    VastaaPoista